Marianne van Munster

inspireert je om je talenten optimaal te benutten in het buitenland

Marianne van Munster

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben als specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap, woont en werkt Marianne sinds de zomer van 2011 in Engeland. Naast trainer, coach en consultant is ze ook ervaringsdeskundig als het gaat om werken en ondernemen in het buitenland. Ze begeleidt jou vanuit haar visie “overal zijn kansen, de kunst is om die kansen aan te grijpen”.

 

Wonen en werken in Engeland

Marianne heeft een eigen bedrijf Harvest Learning and Development in Engeland en is als Associate verbonden aan het leiderschapinstituut de Baak. Voor haar vertrek naar Engeland was ze werkzaam bij de Baak als senior programmamaker, trainer en coach en bij Schouten & Nelissen als business development manager en senior opleidingsmanager.

Ze heeft een achtergrond in marketing & communicatie en werkte binnen de zakelijke dienstverlening (Fortis, ASR, ISBW) altijd op het snijvlak van commercie en HRM. Haar specialiteit: het verbinden van mensen aan mensen en aan organisaties, mét toegevoegde waarde voor alle partijen.

Vanuit verschillende marketing- en communicatiefuncties, ervaring van en met onderwijs & trainen en werkend als generalist met een visie, creëert ze meerwaarde voor de mensen met wie ze werkt. Haar manier van werken is open en direct. Al naar gelang de coachvraag helpt ze je om te versnellen dan wel te vertragen.

Alle wijsheid ligt op straat

Marianne krijgt enorm veel energie van schrijven. Ze schrijft over alles wat haar opvalt en haar verwondert, soms op verzoek ook voor externe media. Lees haar blogs op www.mariannevanmunster.blogspot.com en haar artikelen op Daretoo (deze staan onderaan deze pagina).

Wil je meer weten?

Op Marianne’s LinkedIn profiel vindt je een uitgebreide lijst van referenties die geschreven zijn door mensen met wie ze gewerkt heeft.

Email: mariannevanm@hotmail.com