Anouk Binkhuysen

marketeer, uitgever en merkenmaker

Anouk Binkhuysen

Met haar bedrijf HetMarketingmeisje, helpt Anouk haar klanten om nieuwe marketing te implementeren in de marketingactiviteiten. Tevens is zij een nieuw uitgeefinitiatief gestart, waarbij ze schrijvers helpt om zich als merk in de markt te zetten. Daarnaast coacht zij auteurs op het gebied van personal branding.

In ieder mens schuilt een schrijver en nu het dankzij alle nieuwe media heel eenvoudig is geworden om zelf een mooi boek uit te geven, is het schrijven van een boek niet meer alleen voor de happy-few weggelegd. En dat is maar goed ook.

Het schrijven van een boek is tegenwoordig ook een manier geworden van personal branding. Met een boek kun je jezelf onderscheiden en kennis en ervaring delen met lezers. Kortom, een boek schrijven is niet alleen heel erg leuk maar het kan je ook helpen om jezelf op een bepaalde wijze aan de wereld te laten zien of een goede manier zijn om je netwerk uit te breiden.

Voorheen werkte Anouk onder andere als uitgever bij ThiemeMeulenhoff en zij heeft veel schrijvers begeleid bij het realiseren van hun boeken. "Het werken met schrijvers vind ik een van de meest bijzondere processen die er zijn. Vanuit het niets help je schrijvers om een zeer persoonlijk werk te realiseren en ligt er een paar maanden later een prachtig boek. Toch vind ik dat schrijvers nog te weinig geholpen worden om ook zichzelf goed te verkopen, waardoor veel schrijverstalent onontdekt blijft. Hier wil ik verandering in brengen."

www.bincs.nl/