Yolanda Vermeulen

Helpt je met overtuigend solliciteren & profileren

Yolanda Vermeulen

Yolanda Vermeulen heeft ruim 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling als inhouse en corporate recruiter op verschillende niveaus bij toonaangevende organisaties. Zij heeft duizenden kandidaten geïnterviewd en geobserveerd tijdens selectiegesprekken, assessments en selectiedagen. Zij weet als geen ander wat een sollicitant te wachten staat tijdens het interview en geeft je een kijkje in de keuken van een recruiter. Als je weet wat voor vragen je kunt verwachten kan je jezelf hierop voorbereiden. 

Yolanda helpt sollicitanten goed beslagen ten ijs te komen tijdens het selectiegesprek. Haar overtuiging is dat je jezelf als sollicitant het best onderscheidt door jezelf te zijn.

 

Why Me?

Naast haar werkzaamheden als interim recruiter ondersteunt Yolanda bedrijven bij het zelf werven & selecteren van medewerkers, geeft zij Recruitment Workshops & Trainingen en is zij ervaringsdeskundige op het gebied van personal branding en sociaal netwerken.

Dromen, durven…

Durven dromen, daar begint het mee. In de huidige arbeidsmarkt zijn veel mensen actief en passief op zoek naar een nieuwe baan. Soms gedwongen en soms vrijwillig, soms na lange tijd voor een werkgever werkzaam te zijn geweest. Solliciteren is met de komst van allerlei online netwerken sterk veranderd. Het aantal cv’s wat een recruiter of manager ontvangt op een openstaande vacature is enorm toegenomen. Slechts een klein percentage sollicitanten komt uiteindelijk aan tafel bij de werkgever. Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken en die baan te bemachtigen.

Voordat je actief gaat solliciteren is het goed stil te staan bij wat je zoekt in een nieuwe functie. Yolanda gelooft persoonlijk in focus, als je jezelf focust op een bepaald soort baan of een specifiek vakgebied dan zul je meer bereiken dan wanneer je op allerlei uiteenlopende functies solliciteert. Droom van jouw ideale baan, durf je hier op te focussen en Yolanda helpt je alle middelen in te zetten om deze job te bemachtigen!

Solliciteren & Profileren

“Mijn passie en kennis delen en mensen verder helpen en verbinden. Dat is wat mij drijft.” Speciaal voor klanten van Daretoo heb ik onderstaande diensten ontwikkeld. Ik geef je een kijkje in de keuken van een recruiter en bereid je voor op de vragen die je kunt verwachten tijdens een selectiegesprek. Dit helpt jou jezelf beter te profileren en een overtuigend selectiegesprek te voeren.

  • CV Stylen, de eerste stap naar je sollicitatiegesprek.
  • 1-op-1 solliciteren, zie jezelf door de bril van een recruiter.
  • Workshop, een praktische workshop die je voorbereidt op een succesvol selectiegesprek.

Voor wie?

  • Je weet wat voor baan je zoekt maar niet hoe je die kunt bemachtigen.
  • Je hebt al meerdere malen gesolliciteerd maar krijgt geen uitnodiging voor een gesprek.
  • Je bent uitgenodigd voor interviews maar wordt afgewezen.
  • Je wilt jezelf overtuigend “verkopen” in een sollicitatiegesprek.
  • Jezelf profileren door jezelf te zijn spreekt je aan.
  • Je wilt je onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Gratis checklist met handige CV tips van Yolanda Vermeulen, YME Projects

Wil je op een handig A4-tje de belangrijkste tips voor een goed CV  bij elkaar hebben? Download dan deze CV tips van Yolanda Vermeulen.

Contact

Website: www.yme-projects.nl

E-mail: yolanda@yme-projects.nl