Silke van Beekum

Zij houdt jou een spiegel voor

Silke van Beekum

Als sociaal psycholoog is zij geinteresseerd in de mens en in zijn omgeving. No man is an island! Zij vindt het belangrijk om individuele vraagstukken in een groter geheel te plaatsen: in context dus! Maar ook andersom, door bij veranderingen in organisaties of teams de impact op het individu niet uit het oog te verliezen.

Naast haar baan als programmamanager voor de master 'Brain and Cognitive Sciences' bij de Universiteit van Amsterdam, werkt zij samen met Gertjan van Oldenborgh als trainer/coach bij WorkInContext.

 


Silke over haar werk bij WorkInContext

Ik heb 8 jaar werkervaring binnen het hoger onderwijs (universitair en post-academisch), in zowel adviserende als (project)management-rollen. Binnen een lerende omgeving zijn nieuwsgierigheid, waarneming en hypotheses sleutelelementen in het doen van onderzoek. Deze elementen blijven echter de rest van ons leven van belang. Nieuwsgierigheid brengt je op weg, waarnemen doe je constant en kan worden verfijnd. Het is de interpretatie van de waarneming waar de uitdaging schuilt, waarin mensen van elkaar verschillen en waar we soms in vast lopen.

Menselijk gedrag is cultuur en context afhankelijk, het heeft historische dimensies en kent economische, politieke, sociale en psychologische drijfveren. Ik kijk samen met jou naar welke dimensies en drijfveren van invloed zijn op je vraag, of wat er speelt binnen de organisatie.

WorkInContext

WorkInContext ondersteunt personen, al dan niet in groepsverband met werkgerelateerde keuzes als leiderschap, loopbaanvraagstukken, organisatie-identiteit en -verandering, waarbij het werken met context de rode lijn vormt. Hierin werken we bewust met het onbewuste, gerelateerd aan rol en organisatie.
Bij ons staan jouw en onze nieuwsgierigheid centraal in het werken met context. Wij zijn in staat om betekenis te geven aan deze nieuwsgierigheid; een essentieel fundament naar het beste resultaat.

gertjan-van-oldenborgh
Contactgegevens WorkInContext

Email: silke@workincontext.nl

www.workincontext.nl
De artikelen van Silke van Beekum: