Lorraine Vesterink

helpt je op weg naar een succesvol ondernemerschap

Lorraine Vesterink

Lorraine ondersteunt (toekomstige) ondernemers bij het verkrijgen van de benodigde financiering met een goed ondernemingsplan of haalbaarheidsonderzoek. Dit doet zij samen met haar team van De Unieke Ondernemer.

Steeds meer mensen gaan ondernemen. De vraag is meestal: waar begin ik? Hoe krijg ik de financiering voor mijn ondernemingsplan? Lorraine: “Het schrijven van een ondernemingsplan is absoluut niet noodzakelijk om een succesvol bedrijf op te zetten. Toch helpt een ondernemingsplan bij een goede voorbereiding. En succes in de voorbereiding, is de voorbereiding van het succes”.

Ondernemen moet je DOEN!

Voorheen werkte Lorraine als accountmanager bij ABN AMRO. Daarna gaf ze workshops ‘ondernemingsplan schrijven’ op een middelbare Hotelschool. Duizenden mensen schrijven jaarlijks hun ondernemingsplan met haar boek: ‘Ondernemen moet je DOEN’. Ondernemers die nog meer gemak willen, kunnen het starterspakket aanschaffen met daarin het boek, een voorbeeldplan en sjablonen.

“Voor ondernemers die zelf geen tijd hebben, schrijven wij het ondernemingsplan. Als een  borgstellingskrediet mogelijk is,  doen we een haalbaarheidsonderzoek. Voor financieringsaanvragen tot € 25.000 doen we een Quick Scan. Zo kunnen ondernemers met elk budget bij ons terecht. Door onze methode halen we bijna altijd de financiering voor onze klanten binnen”.

Passievitaliteit, startmotor voor ondernemingslust

In 2011 verscheen het nieuwe boek van Lorraine: PassieVitaliteit, startmotor voor ondernemingslust.
Het boek werd zowel door Sprout als door Managementboek genomineerd voor Ondernemersboek 2011.

www.deuniekeondernemer.nl