Babette Sanchez Conde

Zij helpt (startende) ondernemers om vol overtuiging en creativiteit nieuwe klanten binnen te halen.

Babette Sanchez Conde

Als ondernemer kies je voor je passie. Je hebt een idee, dat werk je uit en ga je in de markt zetten. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zoek je je nieuwe klanten? Hoe verkoop je je verhaal? Hoe zorg je dat je onderscheidend bent? Al deze onderwerpen en meer komen aan bod in haar sales trainingen. Of je nu een product of een dienst verkoopt, en of je dit nu B-to-C of B-to-B doet.


Onze sales trainer

Sales is een sport, hoe meer technieken je kent en hoe vaker je sales doet, hoe beter je wordt. Babette leert jou de sales technieken en de fijne kneepjes van het vak in zeer interactieve en praktijkgerichte workshops.
Ze laat je inzien dat je vaak commerciëler en creatiever bent dan je denkt. En dat ook jij kan overtuigen zonder te blozen! Het is een kwestie van de juiste kwaliteiten inzetten op de juiste momenten.

Voor Daretoo verzorgt zij de volgende workshop:


Babette in het kort

Babette heeft 10 jaar bij USG People gewerkt. In deze enerverende branche heeft zij o.a. de functies als projectmanager, vestigingsmanager en salestrainer vervuld. Sinds 2012 is zij ZZP-er en werkt ze als sales trainer voor diverse opdrachtgevers. Centraal in haar trainingen staat het verbeteren van commerciële resultaten. Of het nu gaat om meer sales, of meer klantbehoud. En altijd met concrete en meetbare doelstellingen.


Haar bedrijf: WAT Trainingen

WAT Trainingen, staat voor Working Apart Together. Als trainer heb je te maken met verwachtingen en doelen van deelnemers en van je opdrachtgever. Daarnaast heeft de opdrachtgever ook weer verwachtingen van jou en zijn/haar medewerkers. Deze verwachtingen en wensen op elkaar afstemmen met als resultaat meetbare doelen. Dat is wat zij doet!
Daarnaast verzorgt Babette Coaching on the job. Zij gaat met haar deelnemers mee op klantbezoek, of zij belt mee met de commerciële binnendienst. Op deze manier staat de deelnemer midden in het proces. Effect is dat in combinatie met trainingen, het ook daadwerkelijk een nieuwe/betere manier van werken wordt.

Naast haar trainingen voor Daretoo, biedt Wat o.a. de volgende sales trainingen: Gestructureerd Verkopen, Omgaan met tegenwerpingen, Acquireren, Telefonisch acquireren, en Relatiebeheer en Marktbewerking.
Al deze trainingen zijn maatwerk, gebaseerd op wat een opdrachtgever concreet wil bereiken in zijn team/afdeling/bedrijf.

sales training Babette Sanchez CondeWAT Trainingen
Mercuriusstraat 2
1829 CG  Oudorp
06-48461399
info@wattrainingen.nl
www.wattrainingen.nlDe artikelen van Babette Sanchez Conde: