Creëer een onvergetelijk personage

Creëer een onvergetelijk personage

tips van Carla de Jong in Schrijven...

Zes basistips voor een goede column

Zes basistips voor een goede column

door schrijfcoach Marit van der Meulen

Belang van metadata voor eBooks op Amazon

Belang van metadata voor eBooks op Amazon

door Liesbeth Heenk, Amsterdam Publishers

5 invalshoeken voor je zakelijke blog

5 invalshoeken voor je zakelijke blog

door Marja Duin, redacteur en schrijfcoach

Jouw persoonlijke arbeidsmarkt. Werk vinden dat bij je past.

Jouw persoonlijke arbeidsmarkt. Werk...

door Jacqueline van Zuiden

Bluffen, waar ligt de grens?

Bluffen, waar ligt de grens?

door Gertjan van Oldenborgh

Laat je gelden en pak de regie!

Laat je gelden en pak de regie!

Effectief beïnvloeden op de werkvloer...

Schitteren tijdens het sollicitatiegesprek!

Schitteren tijdens het...

Recruiter Yolanda Vermeulen over de...

Meer voor elkaar krijgen als ondernemer. Het spel van beïnvloeden.

Meer voor elkaar krijgen als...

Door Lorraine Vesterink

Bluffen nieuwe stijl voor vrouwelijke ondernemers!

Bluffen nieuwe stijl voor vrouwelijke...

Door Babette Sanchez Conde

Da's bluf!

Da's bluf!

Door Emile Mazerant

Emile Mazerant

Emile Mazerant

Emile noemt zich verbetertrainer en oppepper. Hij is ervan overtuigd dat ieder mens beschikt over een creatief potentieel. En dat iedereen creatief kan leren denken.

Gertjan van Oldenborgh

Gertjan van Oldenborgh

 

Gelukkig zijn in je werk; het klinkt zo simpel, maar kleine ergernissen, belangrijke gesprekken voeren of uitdagende projecten kunnen voor nogal wat zenuwen zorgen in je carrière.  Gertjan van Oldenborgh, coach en trainer bij WorkInContext en Daretoo, gaat jou helpen om plezier en succes te krijgen in je werk.

 

Babette Sanchez Conde

Babette Sanchez Conde

Als ondernemer kies je voor je passie. Je hebt een idee, dat werk je uit en ga je in de markt zetten. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zoek je je nieuwe klanten? Hoe verkoop je je verhaal? Hoe zorg je dat je onderscheidend bent? Al deze onderwerpen en meer komen aan bod in haar sales trainingen. Of je nu een product of een dienst verkoopt, en of je dit nu B-to-C of B-to-B doet.

Yolanda Vermeulen

Yolanda Vermeulen

Yolanda Vermeulen heeft ruim 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling als inhouse en corporate recruiter op verschillende niveaus bij toonaangevende organisaties. Zij heeft duizenden kandidaten geïnterviewd en geobserveerd tijdens selectiegesprekken, assessments en selectiedagen. Zij weet als geen ander wat een sollicitant te wachten staat tijdens het interview en geeft je een kijkje in de keuken van een recruiter. Als je weet wat voor vragen je kunt verwachten kan je jezelf hierop voorbereiden. 

Yolanda helpt sollicitanten goed beslagen ten ijs te komen tijdens het selectiegesprek. Haar overtuiging is dat je jezelf als sollicitant het best onderscheidt door jezelf te zijn.

 

Lorraine Vesterink

Lorraine Vesterink

Lorraine ondersteunt (toekomstige) ondernemers bij het verkrijgen van de benodigde financiering met een goed ondernemingsplan of haalbaarheidsonderzoek. Dit doet zij samen met haar team van De Unieke Ondernemer.

Silke van Beekum

Silke van Beekum

Als sociaal psycholoog is zij geinteresseerd in de mens en in zijn omgeving. No man is an island! Zij vindt het belangrijk om individuele vraagstukken in een groter geheel te plaatsen: in context dus! Maar ook andersom, door bij veranderingen in organisaties of teams de impact op het individu niet uit het oog te verliezen.

Saskia Paulissen

Saskia Paulissen

Dromen is leuk. Leven is nog leuker!
"Saskia is een dromertje, ze loopt altijd met haar hoofd in de wolken." Dat riep mijn oude buurman vroeger altijd over mij. En inderdaad, jarenlang ging ik dagdromend door het leven. Fantaseren over 'wat als' en 'later als ik groot ben.' Tot ik op mijn 39e wakker schrok en dacht: Later? Dat is nu!

Marit van der Meulen

Marit van der Meulen

 

Zinnazin is het schrijfcoachbureau van Marit van der Meulen. Zinnazin helpt aspirant-schrijvers niet alleen om te groeien in hun schrijven, maar geeft ook schrijfhulp voor meer innerlijke rust.

Het dienstenpakket bestaat uit redactie, workshops en 1-op-1-coaching. 

Kijk voor meer informatie op zinnazin.nl

Liesbeth Heenk

Liesbeth Heenk

Met haar online uitgeverij Amsterdam Publishers begeleidt Liesbeth Heenk auteurs bij het publiceren van e-books op Amazon.

Wil je een internationale markt voor jouw e-book? Laat Amazon dan voor je werken. Amazon is niet alleen de grootste online boek retailer ter wereld, het is ook de krachtigste en slimste marketing machine die ik ken.

Daisy Goddijn

Daisy Goddijn

Helpt je bij het maken en uitgeven van jouw eBook

Een eigen eBook publiceren is niet zo moeilijk als je wellicht denkt! Met haar bedrijf eBookPoint helpt Daisy Goddijn ondernemers met het schrijven, maken, promoten en uitgeven van je eBook.

Janny ter Meer

Janny ter Meer

 

Janny ter Meer houdt van mensen en van kleding. Haar hart maakt een sprongetje wanneer mensen kleding dragen die hun net dat extraatje geeft, die sprankel, of die rust, wanneer de buitenkant precies klopt met de binnenkant, of wanneer mensen groeien door de kleding die ze dragen.

 

Ewald Theunisse

Ewald Theunisse

Hij helpt ZZP-ers om hun merk een ware inspiratiebron te laten zijn en blijven voor henzelf en voor de wereld om hen heen. Hij is auteur van de boeken "Eenpersoonsmerk worden" en "De Begripscode".

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp

coacht startende ondernemers, en vooral ZZP-ers. Met zijn platform 'Ik word ZZP-er'  geeft hij de startende ZZP-er alle informatie over de aspecten die belangrijk zijn als je voor jezelf gaat beginnen.

Linda Krijns

Linda Krijns

Linda Krijns is online marketeer. Met haar marketingbureau Sstroop helpt ze ondernemers bij het vergroten van hun zichtbaarheid en het trekken van klanten. Niet door te schreeuwen dat je er bent, maar door geruisloos (sst) te laten zien hoe goed je bent aan nieuwe en bestaande klanten. Met de online technieken van nu.

Marianne van Munster

Marianne van Munster

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben als specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap, woont en werkt Marianne sinds de zomer van 2011 in Engeland. Naast trainer, coach en consultant is ze ook ervaringsdeskundig als het gaat om werken en ondernemen in het buitenland. Ze begeleidt jou vanuit haar visie “overal zijn kansen, de kunst is om die kansen aan te grijpen”.

Jacqueline van Zuiden

Jacqueline van Zuiden

‘Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten’ (J.A. Deelder)

Ik ben een betrokken, creatieve en pragmatische loopbaanadviseur, coach en trainer. Met passie voor ontwikkeling en van nature nieuwsgierig naar ‘het verhaal’.

Sander Vessies

Sander Vessies

Sander is een van de oprichters van Latravia.com en heeft zelf een tijdlang in het buitenland gewoond. Zijn doel is om emigranten en aspirant tweede huizenkopers goed te informeren om zo de stap naar het buitenland makkelijker te maken.

Peter Rijcken

Peter Rijcken

Peter is samen met partner Jacqueline Kindt, klassiek homeopaat, in Frankrijk actief geweest op meerdere idyllische toeristenaccommodaties, zoals Domaine d’Embourg (beter bekend onder de naam ‘LeChatO’) in de Auvergne en het meer spiritueel getinte centrum La Vie Tara in de Noord Franse Ardeche.

Mr Mireille Bosscher

Mr Mireille Bosscher

Mireille Bosscher is gespecialiseerd in het Franse onroerendgoedrecht en de daarmee samenhangende rechtsgebieden, zoals familierecht.

Rian Visser

Rian Visser

Naast schrijfster van kinderboeken en grafisch vormgever is Rian expert op het gebied van e-books en zelf publiceren. Ze helpt graag mensen met het aangaan van nieuwe uitdagingen en het ontwikkelen van hun fantasie.

Anouk Binkhuysen

Anouk Binkhuysen

Met haar bedrijf HetMarketingmeisje, helpt Anouk haar klanten om nieuwe marketing te implementeren in de marketingactiviteiten. Tevens is zij een nieuw uitgeefinitiatief gestart, waarbij ze schrijvers helpt om zich als merk in de markt te zetten. Daarnaast coacht zij auteurs op het gebied van personal branding.

Marja Duin

Marja Duin

 

Marja Duin is zelfstandig schrijfadviseur en redacteur, ze  adviseert en coacht schrijvers van fictie en non-fictie bij het schrijven en biedt bedrijven ondersteuning bij hun redactie- en schrijfwerk.

Carla de Jong

Carla de Jong

Carla de Jong studeerde Nederlands, verpleegkunde en sociale wetenschappen en werkte in het bedrijfsleven en de psychiatrie. Zij combineert schrijven met een functie als organisatieadviseur en woont in Amsterdam met haar man en hun twee kinderen.

Willem Bisseling

Willem Bisseling

Willem Bisseling, literair agent bij Sebes & van Gelderen, biedt je een andere weg naar je debuut. Hij representeert auteurs bij de verkoop van hun manuscript aan uitgevers.

Doussac Coaching

Doussac Coaching

Pauline de Vos en Luud Berings richtten in 2001 Doussac Training & Coaching op. Zij merkten dat velen, in onze snel veranderende wereld, op zoek zijn naar een kwalitatief beter bestaan. Er komt in een steeds hoger tempo een veelheid aan keuzemogelijkheden op je af, en werk en leven gaan steeds meer door elkaar lopen.